-0.7 C
Budapest
2020. április 3., péntek
Elemi.hu
Külföld

50 ezer liter alkoholt adományoz a Jägermeister, hogy ne fertőződj meg

A kialakult koronavírus-helyzet miatt – ahogy a világ legtöbb részén, úgy – Németországban is hiánycikknek számítanak az alkoholos fertőtlenítő szerek. A világ egyik legismertebb gyomorkeserűjét gyártó Jägermeister pedig tökéletesen átérzi a probléma súlyát, ezért 50 ezer liter alkoholt adományoz a braunschweigi városi kórháznak és gyógyszertárainak.

Nyilván nem azért, mert az alkohol gyógyír a koronavírusra, – nem, még Iránban sem az –, de nem is azért, hogy a betegek és az egészségügyben dolgozók számára piázással tegyék elviselhetőbbé a járványhelyzetet, hanem azért, hogy fertőtlenítőszert készítsenek belőle.

Egyébként több cég is lépett már hasonlót, Johnnie Walker vagy a Smirnoff vodka tulajdonosa is küld (kétmillió liter) szeszt brit és olasz kórházaknak, és ott van még a Louis Vuitton is, ami parfümök helyett kézfertőtlenítőket gyárt a járvány idején.

Forrás: player.hu

Kapcsolódó híreink

Törökország a járvány miatt lezárta a görög és bolgár határt

Szabó Norbert

Soha nem látott mélységekben Macron népszerűsége

Irányi Dániel

Ismét rekordot döntött az erdőirtás Brazíliában (képek)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben