9.2 C
Budapest
2020. március 29., vasárnap
Elemi.hu
Bűnügy Hírek Kiemelt

4 éve ment el kocogni a szoci képviselő

A tavalyi önkormányzati választások kampányában vált klasszikussá a Karácsony Gergely által mondott, “ha én visszamegyek Zuglóba, engem ott elásnak” kijelentés, és tudjuk, ez nem légből kapott aggodalom volt. 

4 éve tűnt el ugyanis egy szocialista képviselő, aki szintén kapott ilyesféle fenyegetéseket. Pontosabban négy éve indult el egy reggelen kocogni… Két lehetőség van, vagy ultramaratonra készül azóta is, vagy egy sokkal szomorúbb verzió áll fent, megölték. Az MSZP zuglói képviselőjének, Sápi Attilának eltűnése napján egy több mint százmillió forintos adóssággal rendelkező céggel volt. A rendőrség továbbra is eltűntként keresi a férfit, ismerősei is azt sejtik, a honatya már nem él. Az eset mindenesetre jól jellemzi a szocialisták között lévő belső viszonyt.

Kapcsolódó híreink

A “fiatalok” vascsővel gyilkolták meg az idős bácsit

Kemény János

Filmajánló: Az ügynökök a paradicsomba mennek

Szabó Norbert

Rendőrök mentették ki a bíróságról a kutyáját megkínzó balotaszállási nőt

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben