21.7 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Bűnügy

16 éves fiával együtt árulta a kábítószert a 37 éves férfi

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult Nyíradonyban.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Gáborral szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított több alkalommal is adott el a tiltott szerből ismerőseinek. A férfi gyermekét is megbízta az új pszichoaktív anyag árusításával, így amikor nem volt otthon, a 16 éves fia adta át azt a vevőknek.

A körzeti megbízottak a 37 éves nyíradonyi férfit és 16 éves fiát 2020. június 6-án elfogták, majd előállították a rendőrőrsre, ahol a gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság B. Gábort bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2020. június 9-én elrendelt. Fiával szemben – szabadlábon hagyása mellett – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

Kapcsolódó híreink

Megölte lányát, majd magával is végezni próbált egy idős férfi

Szabó Norbert

Kukát, autót, pajtát gyújtottak fel Zalaegerszegen – vádat emeltek ellenük

Szabó Norbert

Magyar férfit késelt meg egy bevándorló Németországban

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben