5.8 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Belföld Hírek

A Google ellen tüntettek a Pesti Srácok

Tüntetést szervezett a Pesti Srácok szerkesztősége a Google budapesti irodája elé. A demonstrációt azért rendezték, mert a cég indoklás nélkül törölte a portál YouTube-csatornáját. A lap főszerkesztője azt mondta, azt remélik, ezzel a megmozdulással sikerül elérni, hogy még szigorúbb szabályok vonatkozzanak a technológiai óriáscégek működésére.

A felszólalók között meglepetésvendégként Schiffer András is megjelent.
Csütörtök délután tartott tüntetést a PestiSrácok.hu szerkesztősége a Google budapesti irodája előtt, mivel a technológiai óriáscég minden különösebb indoklás nélkül törölte a portál YouTube-csatornáját. Huth Gergely, a Pestisrácok.hu főszerkesztője arról beszélt, hogy nem szabad hagyni, hogy a technológiai óriások semmibe vegyék a magyar törvényeket.

Ha most nem fékezzük meg a Google-t és a Facebookot, ők fogják eldönteni a 2022-es választást” – mondta Huth Gergely. A tüntetésen felszólal: Bencsik András, Jurák Kata, Vajda Miklós, Stefka István, Huth Gergely és Szarvas Szilveszter is.

A PestiSrácok egy meglepetés vendéget is ígért a felszólalók között, aki – mint utólag kiderült – Schiffer András volt.

A tüntetésről ide kattintva nézhet élő videót.

mandiner.hu nyomán

Kapcsolódó híreink

Szegeden tüntettek a MÁV új menetrendje ellen

Dunai Tibor

Májustól végig kerékpárúton lehet körbetekerni a Tisza-tavat (+ videóval)

Kiss Albert

Lövöldözés egy német zsinagógánál, gránátot hajítottak egy zsidó temetőre, több halott

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben